Метео

Курс

Држава Валута Среден курс
EUR 61.50
USD 43.40
GBP 70.46
CHF 48.99
Казина

КАЗИНО АПОЛОНИЈА
КАЗИНО ФЛАМИНГО
КАЗИНО ПРИНЦЕС
ПОВЕЌЕ...
Сместување

ХОТЕЛ АПОЛОНИЈА
ХОТЕЛ КАЗИНО ФЛАМИНГО
ХОТЕЛ КАЗИНО ПРИНЦЕС - РАМАДА ПЛАЗА
ХОТЕЛ ПЕЛАГОНИЈА
ПОВЕЌЕ...
Ресторани и пицерии

РЕСТОРАН БОКО
РЕСТОРАН ЕЛИТА
РЕСТОРАН АСТОРА
ПИЦЕРИЈА ЕЛДОРАДО
ПИЦЕРИЈА БАКАРДИ
ПИЦЕРИЈА ЕНЏОИ
ПОВЕЌЕ...

Казина

Казино Аполонија
 +389 34 213 300
 info@apollonia.com.mk
 www.apolloniacasino.com

Партизански Одреди 1
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Казино Фламинго
 +389 34 210 210
 poker@casino-f.com
 www.casino-f.com

Граничен премин Богородица
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Казино Принцес
 +389 34 219 500
 info@rpgevgelija.com
 www.ramadaplazagevgelija.com

1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Електронско казино Сенатор
Вардарски Рид бб
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Електронско казино Александар
Ул. Слободан Митров Данко
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Галерија

Повеќе...
Мапи

Турист инфо

Туристичко – информативен центар

ул. Маршал Тито бб
 +389 34 215 944

 

Општина Гевгелија
За Општина Гевгелија
Историја на општината
Како да се дојде?
Положба во Југоисточна Европа
Гевгелија во Македонија
Како да се стигне?
Што да се види?
Градот Гевгелија
Населени места
Локалитет Смрдлива вода
Ски центар Кожуф
Ловиште Милисин
Негорски бањи
Локалитет Вардарски рид
Манифестации
За манифестациите
Календар на културни манифестации
Сместување
Ресторани и пицерии
Забава
Кафулиња
Клубови
Казина
Мапи
Туристичка мапа на општината
Градска мапа
План на градот
Галерија
За нас
ТИЦ
Промотивен материјал
Контакт
Дизајнирано од Klik Web Studio