Метео

Курс

Држава Валута Среден курс
EUR 61.50
USD 43.40
GBP 70.46
CHF 48.99
Казина

КАЗИНО АПОЛОНИЈА
КАЗИНО ФЛАМИНГО
КАЗИНО ПРИНЦЕС
ПОВЕЌЕ...
Сместување

ХОТЕЛ АПОЛОНИЈА
ХОТЕЛ КАЗИНО ФЛАМИНГО
ХОТЕЛ КАЗИНО ПРИНЦЕС - РАМАДА ПЛАЗА
ХОТЕЛ ПЕЛАГОНИЈА
ПОВЕЌЕ...
Ресторани и пицерии

РЕСТОРАН БОКО
РЕСТОРАН ЕЛИТА
РЕСТОРАН АСТОРА
ПИЦЕРИЈА ЕЛДОРАДО
ПИЦЕРИЈА БАКАРДИ
ПИЦЕРИЈА ЕНЏОИ
ПОВЕЌЕ...

Кафетерии

Кафетерија Корзо
Плоштад Гевгелија
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Кафетерија Сељакот
Трговски Центар
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Кафетерија Q
Трговски Центар
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Кафетерија Центар
ул. Маршал Тито
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Кафетерија City Cafe
ул. Слободан Митров Данко
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Кафетерија Шуте
ул. Маршал Тито бб
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
Елита
Галерија

Повеќе...
Мапи

Турист инфо

Туристичко – информативен центар

ул. Маршал Тито бб
 +389 34 215 944

 

Општина Гевгелија
За Општина Гевгелија
Историја на општината
Како да се дојде?
Положба во Југоисточна Европа
Гевгелија во Македонија
Како да се стигне?
Што да се види?
Градот Гевгелија
Населени места
Локалитет Смрдлива вода
Ски центар Кожуф
Ловиште Милисин
Негорски бањи
Локалитет Вардарски рид
Манифестации
За манифестациите
Календар на културни манифестации
Сместување
Ресторани и пицерии
Забава
Кафулиња
Клубови
Казина
Мапи
Туристичка мапа на општината
Градска мапа
План на градот
Галерија
За нас
ТИЦ
Промотивен материјал
Контакт
Дизајнирано од Klik Web Studio