Метео

Курс

Држава Валута Среден курс
EUR 61.50
USD 43.40
GBP 70.46
CHF 48.99
Казина

КАЗИНО АПОЛОНИЈА
КАЗИНО ФЛАМИНГО
КАЗИНО ПРИНЦЕС
ПОВЕЌЕ...
Сместување

ХОТЕЛ АПОЛОНИЈА
ХОТЕЛ КАЗИНО ФЛАМИНГО
ХОТЕЛ КАЗИНО ПРИНЦЕС - РАМАДА ПЛАЗА
ХОТЕЛ ПЕЛАГОНИЈА
ПОВЕЌЕ...
Ресторани и пицерии

РЕСТОРАН БОКО
РЕСТОРАН ЕЛИТА
РЕСТОРАН АСТОРА
ПИЦЕРИЈА ЕЛДОРАДО
ПИЦЕРИЈА БАКАРДИ
ПИЦЕРИЈА ЕНЏОИ
ПОВЕЌЕ...

Ресторани и пицерии

Ресторан Боко
 +389 34 211 890

ул. Радован Ковачевиќ
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Ресторан Јавор Џоко
 +389 34 216 920

Мрзенци
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Ресторан Јавор Агапи
 +389 34 212 920

Мрзенци
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Пицерија Елдорадо
 +389 34 211 844

ул. Слободан Митров Данко
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
Елдорадо
Ресторан Елита
 +389 34 213 701

ул. 7 Ноември
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
Елита
Ресторан Бонгусто
 +389 34 213 230

ул. Маршал Тито
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Ресторан Елени
 +389 34 218 317

ул. Радован Ковачевиќ
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Ресторан Мики - Џа
 +389 34 213 001

ул. Железничка
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
Мики Џа
Ресторан Астора
 +389 34 214 450

бул. Гевгелија
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
Ресторан Астора
Рибен ресторан Мандра
 +389 34 213 370

ул. Маршал Тито
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
Рибен ресторан Мандра  Рибен ресторан Мандра
Пицерија Бакарди
 +389 34 212 086

ул. Радован Ковачевиќ
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
Пицерија Бакарди  Пицерија Бакарди
Пицерија Енџои
 +389 34 211 007

ул. Енџои
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
Пицерија Алчин
 +389 34 211 022

ул. Ристо Фршинин
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
  
Галерија

Повеќе...
Мапи

Турист инфо

Туристичко – информативен центар

ул. Маршал Тито бб
 +389 34 215 944

 

Општина Гевгелија
За Општина Гевгелија
Историја на општината
Како да се дојде?
Положба во Југоисточна Европа
Гевгелија во Македонија
Како да се стигне?
Што да се види?
Градот Гевгелија
Населени места
Локалитет Смрдлива вода
Ски центар Кожуф
Ловиште Милисин
Негорски бањи
Локалитет Вардарски рид
Манифестации
За манифестациите
Календар на културни манифестации
Сместување
Ресторани и пицерии
Забава
Кафулиња
Клубови
Казина
Мапи
Туристичка мапа на општината
Градска мапа
План на градот
Галерија
За нас
ТИЦ
Промотивен материјал
Контакт
Дизајнирано од Klik Web Studio