Метео

Курс

Држава Валута Среден курс
EUR 61.50
USD 43.40
GBP 70.46
CHF 48.99
Казина

КАЗИНО АПОЛОНИЈА
КАЗИНО ФЛАМИНГО
КАЗИНО ПРИНЦЕС
ПОВЕЌЕ...
Сместување

ХОТЕЛ АПОЛОНИЈА
ХОТЕЛ КАЗИНО ФЛАМИНГО
ХОТЕЛ КАЗИНО ПРИНЦЕС - РАМАДА ПЛАЗА
ХОТЕЛ ПЕЛАГОНИЈА
ПОВЕЌЕ...
Ресторани и пицерии

РЕСТОРАН БОКО
РЕСТОРАН ЕЛИТА
РЕСТОРАН АСТОРА
ПИЦЕРИЈА ЕЛДОРАДО
ПИЦЕРИЈА БАКАРДИ
ПИЦЕРИЈА ЕНЏОИ
ПОВЕЌЕ...

Ски центар Кожуф

Скијачкиот центар Кожуф е планинско одморалиште со туристичка понуда за целата година и е сместен на падините на планината Кожуф. Центарот се простира на 1500 – 2200 метри надморска височина, веднаш на границата со Р. Грција. Овој крај е еден од еколошките бисери на Европа и овде можете да уживате во единствените медитерански мириси измешани со алпската клима и исклушителна флора и фауна.

 

Двата меѓународни аеродроми во Солун и Скопје, се само стотина километри оддалечени од Скијачкиот центар Кожуф.

 

Центарот покрива над 450 хектари скијачки терени погодни за сите категории скијачи и сноубордери. На овој линк ќе најдете повеќе за Ски Кожуф: http://www.skikozuf.com.mk

Галерија

 

Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф Кожуф

Галерија

Повеќе...
Мапи

Турист инфо

Туристичко – информативен центар

ул. Маршал Тито бб
 +389 34 215 944

 

Општина Гевгелија
За Општина Гевгелија
Историја на општината
Како да се дојде?
Положба во Југоисточна Европа
Гевгелија во Македонија
Како да се стигне?
Што да се види?
Градот Гевгелија
Населени места
Локалитет Смрдлива вода
Ски центар Кожуф
Ловиште Милисин
Негорски бањи
Локалитет Вардарски рид
Манифестации
За манифестациите
Календар на културни манифестации
Сместување
Ресторани и пицерии
Забава
Кафулиња
Клубови
Казина
Мапи
Туристичка мапа на општината
Градска мапа
План на градот
Галерија
За нас
ТИЦ
Промотивен материјал
Контакт
Дизајнирано од Klik Web Studio